A Night at the Opry

The American Country Legends

Het theaterseizoen 2017-2018 (en de reprise 2018-2019) van The American Country Legends heeft als titel ‘A Night at the Opry’,  vanwege het thema de Grand Ole Opry. Een moderne country en westcoast voorstelling, die de ware muziekliefhebber natuurlijk niet mag missen!

Speeldata voor de optredens vind je hier: https://lanawolf.nl/tacl/#speellijst

A Night at the Opry

TACL seizoen 2017-2018 & reprise 2018-2019

Wat krijg je, als je wereldhits uit de country- en westcoast muziek, laat spelen door internationaal ‘Award Winning’ top-muzikanten?: Een gegarandeerd onvergetelijke avond!
Het publiek wist ‘The American Country Legends’ massaal te vinden in de eerste twee theaterseizoenen (2015-2016 & reprise 2016-2017). Een nieuwe show, kon dan ook niet uitblijven! Een veel gehoorde reactie van het publiek was: “Bedankt voor eindelijk weer eens een heerlijke avond uitgaan!” en “Wat een emotie, we waanden ons even (terug) in Nashville”.

Ook dit seizoen bezorgen leading ladies Lana Wolf, Pam MacBeth (Nashville), zanger/gitarist Wim van de Vliert en de andere artiesten, u kippenvel!

Samengesteld en geproduceerd door Lana Wolf. Lana werkt met internationale producers en muzikanten, schrijft, produceert en neemt albums op in New York, Nashville en London. Voorgaande, in combinatie met liefde voor mooie muziek en jarenlange ervaring als radio DJ (3FM, KX Radio oa. naast Rob Stenders), is de basis voor een prachtige en emotionele reis, langs pure en bekende country- en westcoastmuziek: ‘The American Country Legends’.

“Natuurlijk heb ik op locatie, in Nashville, research gedaan: https://lanawolf.nl/usa-radio-tv-grand-ole-opry/ “, aldus Lana Wolf.

Enkele recensies van deze country theatershow: https://lanawolf.nl/mooie-recensies-a-night-at-the-opry/

countrytheater

A Night at the Opry – country & westcoast theatershow

countrytheater

A Night at the Opry – country & westcoast theatershow

Lees ook  Maxazine CD-recensie 'Nashville'

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.