Countrymuziek theatershow
The American Country Legends

Theaterconcert

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. In The American Country Legends komt een select gezelschap van de beste country zangers en country zangeressen/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat.

De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up-tempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss, maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als On The Road Again niet!

De country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is The American Country Legends een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber.

De eerste vier optredens in het RAI Theater, Amsterdam en het World Forum Theater, Den Haag, alsook 2015, 2016 en 2017 waren een groot succes! Voor 2017-2018 en de reprise 2018-2019, is er een nieuw thema: ‘A Night at the Opry‘.

Tijdens het DCMA (Dutch Country Music Association) Award Gala werd bekend gemaakt, dat deze show de publieksprijs voor beste countryshow van 2018, had gewonnen!

bekijk een impressie bekijk de trailer

The American Country Legends – Country & Westcoast Theaterconcert

meet

the band

TACL

The American Country Legends

Lana Wolf

Zang & Gitaar

Pam MacBeth

Zang & Gitaar

Ad Welten

Bas & Zang

Johan Jansen

Pedal-steelguitar

Wim van de Vliert

Gitaar & Zang

Joost van Es

Viool & Zang

Mark Eshuis

Drums

Andre Sommer

Toetsen & Zang

Bekijk de speellijst

Countrymuziek theatershow

Speellijst / Agenda

The American Country Legends

Speellijst op Facebook
Bekijk recensies en nieuws over The American Country Legends: Recensies / Blog