Radio 1 over Kenny Rogers, met Lana Wolf

update 25 oktober 2017

Kijk en luister hier de radioshow terug:

bron:
https://www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwerpen/430441-lana-wolf-over-het-afscheid-van-countrylegende-kenny-rogers 

Lana Wolf Radio 1 Kenny Rogers

“In Nashville Tennesse komt er vanavond officieel een eind aan de lange carrière van country-ster Kenny Rogers. Op een groots afscheidsconcert (“All In For The Gambler: Kenny Rogers’ Farewell Concert Celebration,” an all-star concert event taping at the Bridgestone Arena in Nashville,)brengen ook veel andere countrygrootheden een muzikaal eerbetoon aan hem.

Maar wij zijn Nashville voor, want bij ons zit Lana Wolf, zangeres bij The American Country Legends. Dit gezelschap tourt door Nederland met repertoire van grootheden uit de country, en daar is Kenny Rogers er een van.”


De Nieuws BV

Humor, Politiek, Cultuur, Opinie en Sport bij BNNVARA. Niet te missen elke werkdag om 12:00 uur met Willemijn Veenhoven en Patrick Lodiers: https://www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv

Morgen 25 oktober, ben ik om 12:30 te gast op NPO Radio 1, om te praten met Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven over Kenny Rogers en zijn afscheidstournee. Momenteel toer ik met ‘The American Country Legends’ langs de Nederlandse en Belgische theaters en zal morgen een nummer van Kenny zingen uit deze show!

Kenny Rogers Radio1

Lees ook  AFSCHEID VAN DE BOSTON TEA PARTY

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.