Rock, Westcoast, Countrymuziek theatershow
Het Uur van de Wolf
producties voor theater en andere podia

2008 Had ik net mijn eerste album ‘Something About Lana’ opgenomen te New York. Geen geld meer voor promotie, dus hoe nu verder…’Stenders Eetvermaak’ bracht uitkomst. Een vriendin meldde mij aan bij 3FM. Ik moest verschillende opdrachten uitvoeren op de radio. Liedjes zingen, rappen. Dat soort dingen. Deed ik het goed, dan zou Rob Stenders mijn single draaien! Het viel niet mee, maar het lukte. Airplay op nationale radio! Lees hier meer.

We hadden te smaak te pakken en vanaf 1 augustus 2008, was ik live op KX radio en later 3FM, met Rob Stenders en Fred Sieblink. Niet lang daarna werd dat ‘Siebelink, Wolf & Stenders’. We beleven samen de mooiste avonturen! Een voorbeeld.

Het Uur van de Wolf
Gekscherend noemde Rob mij Country Wilma. Dit vanwege mijn muzieksmaak dus. Daar wilde ik graag meer van op de radio. Tijd voor een eigen programma! Vanaf 2011 regelmatig DJ Lana Wolf met ‘Het Uur van de Wolf’ op de radio! Lees hier meer.

Theater
Veel van de radioplaylist, was te mooi, om alleen op de radio te laten horen. Het Uur van de Wolf ging 2015 het theater in met ‘The American Country Legends’.

Lana Wolf
Boekingen
Lana Wolf – 06-12203237, info@lanawolf.nl

Theater: ProActs.nl – 06-54237234, info@proacts.nl

voor theaters, festivals en andere podia

Het Uur Van De Wolf

www.hetuurvandewolf.com

Agenda

Het Uur van de Wolf

Linda Ronstadt & Friends

Het Uur van de Wolf - Linda Ronstadt & Friends
HET UUR VAN DE WOLF

…is een uitdrukking, die het moment aangeeft, waarop de nacht in de ochtendschemer overgaat. Het tijdstip waarop de grens tussen waan en werkelijkheid vervaagt en langzaam oplost. Een moment, waarop van alles mogelijk is.

Vanaf 2011 is het een radioprogramma van Lana Wolf, met 70’s, Country, Westcoast, Americana, Singer-songwriter en Rock. Sinds 2015, zijn het ook haar theaterproducties ‘The American Country Legends’, ‘Linda Ronstadt & Friends’ en ‘Meisjes van 60’.