ROB STENDERS BEZORGT ZANGERES LANA WOLF EIGEN RADIOSHOW

bron: Shownu.nl

Lana Wolf start zaterdag (10u-11u)met de allereerste uitzending van haar radioshow ‘Het Uur van de Wolf’ op KX Radio, de radiozender van Rob Stenders.

De zangeres, die vorig jaar haar eerste hitsingle scoorde met ‘See the light’, is al een aantal jaren te horen als sidekick van Stenders en Fred Siebelink op zowel KX Radio als 3FM.

Volgens Stenders is Lana helemaal klaar voor haar eigen show.”Rob die herkende in mij de passie en liefde voor muziek. Hij heeft mij samen met Dennis Hoebee,pupil van Alfred Lagarde, gecoacht en volgens hen is de tijd rijp om een eigen show te dragen met mijn eigen favoriete muziek”, vertelt Lana enthousiast. “Ik blijf daarnaast ook gewoon te horen in de show van Rob en Fred. Maar zingen blijft natuurlijk nummer één.”

Door haar nieuwe uitdaging is de opvolger van haar hitsingle, het tweede nummer van haar debuutalbum ‘Something about Lana’, even vooruitgeschoven. Maar later dit jaar gaat de single zeker uitkomen. “We zijn heel druk met het team bezig om leuke ideeën te ontwikkelen rondom de nieuwe single en de optredens, maar de afgelopen maanden ben ik klaargestoomd om radio te gaan maken en daar heb ik ontzettend veel zin in”, legt Lana uit.

KX Radio is het radiostation van Rob Stenders waar een vrije muziekkeuze centraal staat en waar vele bekende Nederlanders onder wie Carice van Houten, Nico Dijkshoorn, Henk Westbroek, Jeroen van Inkel, Tim Knol, Leo Blokhuis en nu dus ook Lana Wolf radio maken.

lana-wolf-rob-stenders-kx-radio

 

Lees ook  COUNTRY MUZIEK

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.