QUEEN IN DUBAI!


lana_in_dubaiVorige week mocht ik getuige zijn van en deelnemen aan het creatieve proces van Europa’s grootste Queen show ‘The Queen Experience’. En als je denkt dat dat hier in Amsterdam gebeurt, dan vergis je je!

Het werd Dubai omdat het grootste gedeelte van de muzikanten uit Zuid-Afrika komt en de overige muzikanten uit Londen, dus was het makkelijker om de producer en zijn team over te vliegen naar Dubai… wat vreselijk nou! 😉

Toen we ’s avonds aankwamen was het nog steeds zo’n kleine 36 graden en het werd alleen maar heter die week, tot zelfs 43 graden Celcius! Heerlijk zo’n werkvakantie waarbij je ook direct een gratis detox krijgt en van de sauna telkens de koelkast inloopt!

Naast het harde werken, onder leiding van musical supervisor David Keech, was er ook nog tijd voor sightseeing en shoppen en waar kun je dat beter doen dan in de grootste shopping mall van de wereld! Wat een geweldige ervaring was dit weer.

Lana Wolf Dubai

David Keech

Bekijk de foto’s op Facebook. Stukje bij beetje werd het me steeds duidelijker in wat voor een waanzinnige productie ik 18 nov. sta! 18 nov. Gelredome The Queen Experience.

Lees ook  Radio Jingles Optimaal FM

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.