FASTEN YOUR SEATBELTS, TRIP TO TRIP EN RIMPELROCK

Afgelopen weekend was fantastisch! Nadat ik vroeger als jong meisje de kunsten altijd af ging kijken bij de bands Fasten Your Seatbelts en Trip to Trip, mocht ik na zo’n 17 jaar eindelijk mijn afgekeken en geleerde kunstjes in praktijk brengen bij de Fasten Your Seatbelts en Trip to Trip reunion toer op de Ossefeesten in Maasbree! 😉

De mannen, nog even knap als vroeger, rockten erop los! Wat een energie en wat een feest om met deze bands en muzikanten te spelen!

voor foto’s (facebook-login nodig): Fasten Your Seatbelts & Trip to Trip Reunion 12 aug.2011

Fasten your Seatbelt – Trip to Trip
Twee dagen later was het het tijd voor totaal iets anders nl; Rimpelrock!

Samen met de First Showband waren we getuige van zo’n kleine 50.000 man die compleet uit hun dak gingen bij het horen van de klanken van Mississippi van Toni Wille (Pussycat), George Baker (die volgens hem zelf de meeste rimpels van iedereen had) en Jan en Anny (BZN). Vooral aan het eind toen Jan Keijzer Le Lac Du Connemara inzette, voltrok zich een prachtig schouwspel vanaf het podium! Ineens haalden duizenden Belgen een zakdoek uit hun zak en begonnen ermee te zwaaien, nog nooit heb ik zoiets moois vanaf het podium gezien (nou ja…Johnny van ’t Schip was ook erg leuk om naar te kijken vanaf het podium ;-))
met kippenvel als gevolg!

Lees ook  DMCA award, best show: Country Legends - Lana Wolf

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.