QUEEN, RADIO, COMIC Sanguis part II

lana_als_vampThe Queen Experience
Volgende maand mag ik naar Zuid-Afrika om daar te repeteren voor The Queen Experience! De spanning begint te stijgen met nog maar een paar weken te gaan…en dan is het zover! The Queen Experience in het Gelredome…en een experience is het tot nu toe al geweest zeg; eerst Dubai, nu Zuid-Afrika en dan, daar waar we het allemaal voor doen: het Gelredome! De show wordt waanzinnig en ik ben dan ook super trots, dat ik deel uitmaak van de grootste Queen show van Europa! Ik besef me naar al te goed wat een bevoorrecht mens ik ben om dit te mogen doen!

Siebelink, Wolf & Stenders in de strip!
Naast mijn drukke zangleven is er ook nog een radio-leven samen met mijn twee vrienden Rob Stenders en Fred Siebelink: We maken iedere donderdagmiddag tussen 14u en 16u een ‘niet uit te leggen’ programma in ‘Siebelink en Stenders’, met iedere week gave prijzen, gezeur en goede muziek! Ook presenteerden wij afgelopen week met trots ons tweede stripalbum ‘Sanguis 2’. met Fred, Rob en mijzelf in de hoofdrol, waarin wij ‘Father Fred’ als vampiers bijstaan in de strijd om het medaillon. Nieuwsgierig wie uiteindelijk the winner is? Het stripalbum is te bestellen bij: bestel@dropcomics.nl

Het Uur van de Wolf
En natuurlijk niet te vergeten, mijn eigen radioshow ‘Het Uur van de Wolf’, waar ik iedere zaterdagochtend van 10u tot 11u mijn favoriete muziek mag en kan draaien. Dat alles ‘4 the Love of Music’ op KXradio.nl

Hopelijk tot 18 nov. in het Gelredome voor the Queen Experience, of bij KXradio.nl!

 

LANA ALS VAMPIER IN COMIC!

SIEBELINK, WOLF EN STENDERS KRIJGEN EIGEN STRIP!

X Lana

sanguis_kx_radio

 

Lees ook  COUNTRY OP Z'N BEST!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.