LANA ALS VAMPIER IN COMIC!

Ik heb een rol als vampier te pakken… Geweldig vind ik dat, als trouwe fan van ‘True Blood’ !

Het KXradio trio Rob Stenders, Fred Siebelink en Lana Wolf is namelijk gestrikt voor een strip over vampiers…

De strip komt binnenkort wereldwijd uit.

Over de strip Sanguis deel 1 (van 6)
Verhaal: Gert-Jan van Oosten, Art: Dimitri Jansma, Cover: Romano Molenaar & Dimitri Jansma, Script: Dimitri Jansma & Gert-Jan van Oosten, Consulting editor: Richard Boom. Special Thanks: Peter de Bruin, Lana Wolf, Fred Siebelink & Rob Stenders

De cover (links) van de strip is getekend door niemand minder dan Romano Molenaar. Hij geniet vooral bekendheid vanwege zijn werk in de comic industrie en tekende o.a. Lady Death, Witchblade, Wolverine en X-Men. Romano werkt nu aan Storm.

Het verhaal
Pater Fred krijgt een bericht van een onlangs overleden bisschop. Hem wordt gevraagd om in de Zwitserse Alpen een familie te zoeken en hen het overlijden van de bisschop te vertellen. Als hij uiteindelijk de familie ontmoet, krijgt hij niet de antwoorden die hij zoekt, maar juist meer vragen.
Ontmoet de cast van Sanguis een beleef the eerste verschijning van de strip met het beste Nederlandse radio team Rob Stenders, Fred Siebelink samen met de liefelijke en getalenteerde Lana Wolf (aldus Brokenfrontier !!)

Dit is de eerste keer ooit, dat een radioteam deel uit maakt van een stripboekserie. Volg samen met ons de komende jaren het spoor vol spanning en van goede en slechte vampiers!

De strip is een initiatief van Drop Comics. Drop Comics is een onafhankelijke Nederlandse uitgever. Tekenaars Dimitri Jansma, Ranjit Dommisse, Jorg de Jong en schrijver Gert-Jan van Oosten samen met consulting editor Richard Boom, geven strips uit voor de internationale markt. Met twee series in productie en een derde op weg, maakt de dit jaar opgerichte onderneming een vliegende start.

Bestel deel 1 (van 6) van Sanguis nu via bestel@dropcomics.nl. De comic (Engels) kost €4,99 excl. verzendkosten.

X Lana

Lees ook:

SIEBELINK, WOLF EN STENDERS KRIJGEN EIGEN STRIP!

QUEEN, RADIO, COMIC Sanguis part II

X Lana

 

lana als vampier

Lees ook  AMPHITEATER XANTEN

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.