Fireflies in Nashville – recensies/ reviews


5 aug 2017

 Eddy Ouwens heeft het bericht van Lana Wolf gedeeld. bericht

Wat ben ik trots op haar, en wat is ze goed!! LANA WOLF !! Een fantastische stem is niet altijd een garantie voor succes, maar met doorzettingsvermogen en je dromen willen waarmaken is de kans op een gouden toekomst groot. Lana is een allround zangeres, die bovendien ook nog goed radio kan presenteren, maar haar grote liefde is COUNTRY music. In Nederland niet de meest commerciële muzieksoort, maar Lana gaat er al jaren voor. Wacht niet af, maar onderneemt en geeft niet op! Nu krijgt ze zelfs erkenning van grote Country namen uit Nashville ” Het Country paradijs” Ik voorspel Lana een grote carrière,die ze ZELF heeft veroverd en verdient!
Kijk en luister en geniet van haar opvallende nieuwe single!


23 juli 2017


23 juli 2017

  Eddy Ouwens heeft de video van Lana Wolf gedeeld. bericht

Met mijn ( toenmalige) platenmaatschappij ABCD maakte we al opnames met haar: Dat talent met die gouden klank en idem uitstraling. Ondanks het feit dat mijn a&r manager Dennis Erhardt , ik en de company in ” vuur en vlam” stonden lukte het niet. LANA WOLF, daar heb ik het over. Maar ze ging door , haar droom wilde ze waarmaken!! En – met enorm veel respect – een stuk van die droom heeft ze al gerealiseerd: een overrompelende theatershow, waar de liefde voor muziek op je afkomt, schitterende producties opgenomen in het walhalla van de country music Nashville. Erkenning van Amerikaanse country legendes voor een passioneel Nederlands toptalent die haar droom absoluut gaat waarmaken!! Die liefde voor muziek is ook zo duidelijk waar te nemen in dit clipje! Lana Wolf : Ik sta nog steeds in ” vuur en vlam ” !! Respect !! 


22 juni 2017

recensie/ review lana wolf


May 20. 2017

LANA WOLF: FIREFLIES IN NASHVILLE

Firfelies in NashvilleMy overall impression with “Fireflies in Nashville” is this is an album Lana is proud of and you can hear her celebratory attitude throughout all 12 songs.

Anytime you combine Lana Wolf and Michael Lusk…you know it’s going to be good, and it was. Beautiful chorus in “Where Are You Now“.

“No Place Like Home” is a power ballad putting Lana’s BIG vocals on exhibit for all to hear.

As I listened to “Damn Dailies“…it occurred to me that Lana must have sang with a gospel choir because she puts her heart into every aspect of the melody and really belts out each and every note out as if it were the last time she would be singing. But at the same time, she transitions effortlessly into soft notes as only a truly gifted professional can do.

Love Being a 70s Child - Lana WolfI only mentioned three songs; but, the other nine are equally amazing in other ways and the only way to experience this amazing album is to purchase it and add it to your music library.

The physical album is available now on Lana’s website and the single is available now on Spotify. The digital album will be on iTunes and Spotify on June 1st.

“Fireflies in Nashville” is an excellent album and you will feel the joy in Lana’s delivery of each and every song and I wish her much success with it’s release!

Wolfman

source: http://wolfpackmusic.com/2017/05/lana-wolf-fireflies-nasheville/


20 mei 2017

Country is back!

Nederlands grootste countryartieste van dit moment, Lana Wolf, lanceert binnenkort haar nieuwe CD ‘Fireflies in Nashville’. Op dit moment tourt zij nog in de theaters van Nederland met The AmericanCountry Legends, samen met compane Pam MacBeth en de crème de la crème van Nederlands muzikanten. Maar met het uitkomen van haar nieuwe single “Love is a 70’s child” vandaag, worden dat binnenkort waarschijnlijk de grote poppodia. Met een stem als Trisha Yearwood, de looks zoals Martina McBride en de energie van Gretchen Wilson verovert zij nu definitief Nederland. Country is back!

Peter Anthony

bron: https://www.facebook.com/PeterAnthonyNL


19 mei 2017 

Radio 2

 

VRIJDAG DE 13!

VRIJDAG DE 13!, Lana op 7

VRIJDAG DE 13!

.. “Grote bewondering heb ik voor Lana Wolf, ze heeft zich in Nashville weer eens onder laten dompelen en is met een fijn album thuis gekomen. Ze betaalde alles zelf en heeft dit keer ook bijna alle tracks zelf geschreven. De overeenkomst hier met de Doobie Brothers is bewust en Michael McDonald is er zeer ok mee. Dat is de droom in het maximale volgen. Hulde!”..

Rob Stenders

 

 

 

 

Vrijdag 19 mei had Stenders de primeur op Radio 2, met de single release van Love Being a 70’s Child. Luister naar het interview met Lana:

 

bron: http://www.robstenders.nl/vrijdag-de-13, https://www.facebook.com/robstenders/posts/1310256965760978
Radio 2 podcast: http://vrijdagde13.nl/podcasts/onenightstenders/2017-05-19_(22-00)-one_night_stenders.mp3


15 mei 2017

Kopen dit album!!!

 

Ik ben één van de gelukkige die het album al heeft mogen beluisteren. Eind maart gingen wij op vakantie naar Amerika om te reizen door Nevada, Utah, Arizona en California en we kregen het album mee van Lana en is menigmaal gedraaid in de auto. We hebben genoten van dit album! Lana vroeg ons een top drie te maken van de nummers die wij het beste vonden. Deze top 3 wisselde dagelijks want we konden zeer moeilijk een keuze maken. Het hele album is geweldig en ook wij hebben de CD direct besteld! Doe dat ook!!

Chris Hoesen


14 mei 2017

Maybe i am the biggest fan in town?

Het zijn zware tijden voor de toegewijde programma makers.
Wie roept dat er geen goede muziek meer gemaakt wordt moet wel onder een steen liggen.

Het bruist van voortreffelijke muziek en Lana Wolf voegt daar een hele CD aan toe.
Americana Country van waanzinnig hoog gehalte.
Van het ingetogen Another time or place tot het stevige Bobby Joe.
Het is allemaal prachtig mooi.
Maar verdorie , welke moet ik nu eerst draaien?
Dan maar beginnen met de single Love being a 70’s child.
(Nog een week geduld dan mogen we de rest vd wereld het allemaal laten horen)

Maybe i am the biggest fan in town?

American Country Legends Tournee data zijn gepubliceerd.
Maart 2018 oa in Purmerend.
Dan kun je een aantal ook live horen.

Peter Timmerman

bron: https://www.facebook.com/MGAfm-400172393415772/?pnref=lhc

Lees ook  Nashville. Again. Why!?

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.