A Night at the Opry

The American Country Legends

Dit seizoen TACL heeft als thema: ‘The Grand Ole Opry’. Een moderne Country en West Coast voorstelling, die de ware muziekliefhebber natuurlijk niet mag missen!

Speeldata voor nieuwe shows vind je hier: https://lanawolf.nl/tacl/#speellijst

A Night at the Opry

Wat krijg je, als je wereldhits uit de Country en West Coast muziek, laat spelen door internationaal ‘Award Winning’ top-muzikanten?: Een gegarandeerd onvergetelijke avond!
Het publiek wist ‘The American Country Legends’ massaal te vinden in het eerste seizoen. Een tweede seizoen met een nieuwe show, kon dan ook niet uitblijven! Een veel gehoorde reactie van het publiek was: “Bedankt voor eindelijk weer eens een heerlijke avond uitgaan!” en “Wat een emotie, we waanden ons even (terug) in Nashville”.

Ook dit seizoen bezorgen leading ladies Lana Wolf, Pam MacBeth (Nashville), zanger/gitarist Wim van de Vliert en de andere artiesten, u kippenvel!

Samengesteld en geproduceerd door Lana Wolf. Lana werkt met internationale producers en muzikanten, schrijft, produceert en neemt albums op in New York, Nashville en London. Voorgaande, in combinatie met liefde voor mooie muziek en jarenlange ervaring als radio DJ (3FM, KX Radio oa. naast Rob Stenders), is de basis voor een prachtige en emotionele reis, langs pure en bekende Country en West Coast muziek: ‘The American Country Legends’.

Natuurlijk heb ik op locatie, in Nashville, research gedaan: https://lanawolf.nl/blog/usa-radio-tv-grand-ole-opry/

Enkele recensies van de try-out van deze country theatershow: https://lanawolf.nl/blog/try-out-uitverkocht-the-american-country-legends/

The American Country Legends - Speellijst/ Agenda

A Night at the Opry – Country & West Coast theatershow

countrytheater

A Night at the Opry – Country & West Coast theatershow

countrytheater

A Night at the Opry – Country & West Coast theatershow

Lees ook  NEW YORK, OBA, FMC EN THE QUEEN SPECTACULAR

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.