The American Country Legends – final season

Voorlopig het laatste seizoen van The American Country legends is aangebroken. We komen zeker terug, maar daarover later meer!

Intussen zijn er dit jaar nog een aantal optredens met het thema ‘A Night at the Opry‘. Komt dat zien! 😉

De aftrap was in België in een uitverkocht ‘Cultuurcentrum Achterolmen’ te Maaseik. Deze week stonden we in de ‘Goudse Schouwburg’. Genieten was het!

Lana Wolf, Joost van Es, Pam MacBeth

Gezien de reacties uit publiek, genoten zij ook:


Een recensie van Mischa Muijlaert:

16 januari 2019, De Goudse Schouwburg. The American Country Legends spelen en zingen in een uitverkocht theater! De zaal ging los! Het was een heerlijke avond! Uptempo, ballads, de blijheid van de band slaat over op de zaal… Het is een waar feest!

Het begon toen oprichtster Lana Wolf in eigen beheer haar eigen Country albums maakte en deze gedeeltelijk ook opnam in Nashville. Ze maakte haar droom waar: Ze ging het theater in. Haar grote liefde voor Country en Bluegrass resulteerde in het oprichten van haar eigen band: The American Country Legends. Ze wist grote namen bij elkaar te brengen. Inmiddels spelen ze met “A Night At The Opry”, hun tweede theatertour, door het land.

Naast Lana bestaat de band uit Pam MacBeth, Ad Welten, Johan Jansen, Wim van de Vliert, Joost van Es, Mark Eshuis en André Sommer.

Ze spelen oude en nieuwere nummers van de grote country-legendes maar ook enkele nummers van Lana’s solo-albums. Het is waanzinnig genieten…! Een te gekke band met fijne muziek!

 Check voor de data:
 https://www.facebook.com/pg/TheAmericanCountryLegends/events/ & 
https://lanawolf.nl/tacl/#speellijst

Meer reacties: Facebook Recensies / Reviews

Een impressie (foto’s Mischa Muijlaert):

Lees ook  Lana Wolf by Deviant Art

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.