ROCKOPERA IN CONCERT

Gisteren hebben we de laatste voorstelling gespeeld in Capelle aan de IJssel. Wat ga ik mijn maatjes missen zeg (ik haat afscheid nemen)!

Rockopera_in_Concert_luchtmacht

Wat hebben wij een fantastische cast gehad en wat een vakmanschap! Zowel op het gebied van zang, als dans.
Ik vond het een eer om o.l.v. dirigent Jos Pommer met het ‘Orkest van de Koninklijke Luchtmacht’ te mogen spelen.
Ook ben ik trots op ons team, omdat we de show avond aan avond eruit knalden en speelden met het enthousiasme alsof iedere avond onze eerste avond was.¬†Wat je niet kan faken, is dat we echt tot tranen aan toe gelachen hebben en dat ook uitstraalden, vaak stond ik te koren tussen de coulissen en te genieten van mijn collega’s die schitterden op het podium.

Ik koester ieder moment dat ik met het hele team heb beleefd…

ROCKOPERA ON TOUR IN DUITSLAND! WAT EEN FEEST!
Zondag 26 april 2009

Lana & Martin van der Starre

Lana & Martin van der Starre

Nou, wat doe je zoal, als je optredens in Duitsland gaat doen met de cast van Rockopera in Concert? Juist! Dansend met een liedje van de Sound of Music (The Hills are Alive in the Sound of Music) door een bloemenweide de heuvels afrennen…en bloemetjes plukken… Nou als dat geen Rock ’n Roll is?! Zo begon onze trip naar de Sauerlandhalle in Lennestadt! Dat beloofde veel goeds!

Na een ‘sterrendom’ ontvangst begonnen we aan de Schnitzels mit Kartoffelen. Lange rijen vormden zich al voor de deuren van de Sauerlandhalle. De mensen genoten zichtbaar van de show en we hebben volgens mij nog nooit zo’n hard applaus gehad als aan het eind van deze show! Wat een feest. De kroeg in het hotel was na afloop ook een schouwspel voor mooie creatieve dingen.

De volgende ochtend werd ik al vroeg, nou ja…zo voelde het in ieder geval, wakker gebeld door Rolf Koster. “Kom Laantje, we gaan waterfietsen!!” OOOhhh…maar goed TRY BEFORE YOU DIE dacht ik.
Toen we eindelijk de club bij elkaar hadden, besloten we dat een half uur fietsen te kort was, dus boekten we de fietsen voor een uur! Echter na 10 minuten besloten we, dat het terras toch echt leuker was dan dit suffe waterfietsen. Naurlaila Karim had er sowieso al tabak van, nadat een paar grapjassen van de crew een stortvloed aan water over haar heen fietsten, met een krijsende diva als gevolg… We besloten dan ook rechtsomkeer te maken en aan de Currywurst mit Pommes te gaan!
bootje varen met de cast van de rockopera

Wassertreten...

Wassertreten…

’s Avonds opnieuw een show en weer een afgeladen volle hal met nog nog meer drank en cadeautjes en een feest na afloop! Wat een gastvrijheid in Duitsland!!

We kunnen weer terug kijken op een geweldig weekend en ik zal dit weekend niet snel meer vergeten!
x Lana

Het filmpje hieronder moet je echt even kijken ūüôā

CD ‘ROCKOPERA IN CONCERT’ IS UIT
Zondag 12 april 2009

De CD van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht ‘Rockopera in Concert’ is uit en was te bestellen bij hun webshop of in de Foyer na de voorstelling.
We toeren nog tot eind mei door diverse theaters in Nederland.

rockopera_in_concert_cd_muziek_album

A.s. dinsdag ben ik te gast in het programma ‘En Dan Nog Even Dit (Weekend-editie)’ van RTV Oost, op zondag 19 april (om 18.30 en 20.30) om te vertellen over de show.¬†Misschien tot bij een van de shows!

X Lana

lana_wolf_willem_alkema_edned

 

TIME FLIES
Zondag 15 maart 2009

We zijn al weer over de helft van de ‘Rockopera in Concert’ toer. Time flies when you’re having fun!

Ondertussen draagt iedereen van de cast zijn steentje bij, wat betreft promotie. Mijn promo was deze week bij TV Gelderland, in het programma ‘Hallo Gelderland’. Samen met Rogier van Vliet, Frans Mineur, Johan van der Kouwe en Wim Hamans speelden wij ‘Acid Queen’ uit ‘Tommy’.

O ja…en vergeet ook niet iedere vrijdag te luisteren naar KX Radio naar ‘Siebelink en Stenders’ (14.00 – 16.00) !

X Lana

ROCKOPERA IN CONCERT IS BEGONNEN!
Maandag 12 januari 2008

rockopera in cocnert

Na weken van keihard repeteren, was het dan afgelopen vrijdag eindelijk zover: De eerste try-out van ‘Rockopera in Concert’!
Bijna iedere dag konden we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat repeteren in theater ‘de Flint’ in Amersfoort. ’s Avonds sliepen we met het hele team in het van der Valk Hotel, om daar vervolgens nog met de cast onder het genot van drankjes en bitterballen, gezellige spelletjes aan de bar te doen en vooral heel veel te lachen!¬†Heerlijk vind ik het altijd, die hotelkamers. Dat is voor mij altijd het teken dat de toer weer is begonnen!

Vrijdagavond was het dan zover. Kwart over acht startte de show. De spanning was van de gezichten af te lezen, het moest echt gaan gebeuren!
Natuurlijk ging er van alles mis.. (maar gelukkig voor het publiek niet merkbaar). Ik bleef bijvoorbeeld met de sleep van mijn jurk achter de trap hangen, waardoor het hele team op mij moest wachten! Het enige dat ik nog kon uitbrengen was: “Help, help.”
Het team is trouwens fantastisch! Van visagie. ontwerper, regisseur, choreograaf, naaisters, techniek, het orkest, cast etc. Het is een genot om met al deze mensen te mogen werken!

Zaterdag speelden we de tweede try-out in Bussum in ’t Spant!¬†De Gooi en Eemlander schreef hierover:¬†“Het houdt niet op. Fantastisch. Een uitputtende, bedwelmende ervaring, dit optreden.”

Liefs, Lana

Rockopera in concert

Rockopera in concert

Lees ook  Show at 'Landgoed Bergzicht'

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.