QUEEN SPECTACULAR IN EEN UITVERKOCHT AHOY !

Toen ik 10 minuten voor aanvang opgehaald werd door de stagemanager, om richting het podium van Ahoy te vertrekken, was ik nog rustig. Hoe dichter ik bij de zaal kwam, hoe meer tot me doordrong hoeveel mensen er wel niet waren…Het geroezemoes werd steeds harder en harder. De zaallichten waren nog aan en ineens zag ik de duizenden mensen staan (er passen 13.000 mensen in!). “O ja, zoveel kunnen erin!”, realiseerde ik me ineens.

Toen gingen de lichten uit en de mensen begonnen te joelen, de band start en daar ging ik! 30 Minuten lang knallen met een geweldig publiek dat ieder liedje vanaf het begin meezong en er overduidelijk heel veel zin in had.

Tijdens de nummers had gelukkig ik ook nog tijd om te genieten van het publiek en het feit dat ik gewoon in AHOY sta… Woaw wat een kick! Na mijn laatste nummer kwam er een applaus zoals ik nog niet eerder ervaren had; het leek op een soort wave die uiteindelijk keihard binnenkwam, een compleet nieuwe ervaring! Ik heb enorm genoten van het optreden en het publiek.

…O ja en die te gekke jurk is een creatie van Patrick Norman de Ridder 🙂

Liefs Lana

Ahoy_Queen_Lana_Wolf_Voorprogramma_podium

 

Lees ook  Afscheid Wesley Sneijder

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.