THE QUEEN SPECTACULAR!

Afgelopen weekend zat weer bomvol hoogtepunten! Zaterdagavond was ik de support-act voor ‘The Queen Spectacular’.

Om heel eerlijk te zijn wist ik zelf niet goed wat ik kon verwachten (dit is overigens meestal zo), maar bij binnenkomst in de TT Hallen in Assen werd het al snel duidelijk! Een immens podium met trappen, een cat walk van zo’n 25 meter en overal licht..Kijk, dan begint mijn bloed te stromen!

Backstage ontmoet ik de mannen van de band en na wat geklets en een hapje eten, begint het tutten, een heerlijk ritueel waar ik lekker rustig van word.

Uit de speakers van een klein radiootje dat in mijn kleedkamer staat, hoor ik: “Er staat voor afslag Assen zuid 5 km file ivm. een groot popconcert in de TT Hallen…” Dan is het bijna zover. Even spiek ik tussen de gordijnen door en zie daar zo’n 5000 mensen staan! Ik was vergeten hoeveel dat er ook alweer waren…fff… Maar natuurlijk laat ik me de kop niet gek maken en begin mezelf op te peppen.

 

De mensen in de zaal worden wat onrustig en beginnen te klappen in de maat van “We will, we will rock you”. Mijn band start en het publiek begint te klappen, joelen en roepen; een ontlading gaat door de zaal, natuurlijk in de veronderstelling dat het ‘Queen concert’ begint.

Ik kom op en roep vanaf de mooie showtrap: “Dat hadden jullie niet verwacht hè?”
Het publiek lacht en antwoordt in koor “Nee!”, maar besluiten er direct van begin tot eind een enorm feestje van te maken en alles mee te zingen. Heel even zie ik hoeveel mensen het zijn en krijg een enorme adrenalinestoot! Ik geniet met volle teugen van de mensen die ik uit hun dak zie gaan.

Een kleine 20 minuten later begint de hoofd-act en tjonge, wat is dat goed zeg! Een van de betere shows die ik in tijden heb gezien! Voor mensen die van goede muziek en veel show houden is het echt een aanrader!

‘The Queen Spectacular’ staat op nog verschillende plekken in het land! Kijk voor de speellijst even op www.ejbentertainment.com en als jullie mij ook willen zien in het voorprogramma, kom dan op 14 juni naar De Doolhof in Tegelen of 25 oktober naar de IJsselhallen in Zwolle!

Lees ook  Country-concerten in Hattem

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.