SCRUM, KOOR COACHING EN ZUID-AFRIKA!

Scrum
A.s. donderdag zijn gitarist Jay-P Beijersbergen en ik te gast bij de theatershow van Scrum in het Zaantheater in Zaandam! Jay-P en ik maken al jaren samen muziek; we spelen nummers die we helemaal te gek vinden en daar is Birds (Neil Young) er een van! 🙂 Hier een voorproefje van de show:


Vocal Coaching
En tussendoor gave koren die ik mag coachen!:
coaching

Jingles
De afgelopen weken ben ik ook druk geweest met reclamejingles en radiojingles inzingen en met de voorbereidingen voor het concert in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika
Ons vast backing vocals clubje (Pien, Ewan en ik) gaan begin volgende maand een concert geven in Pretoria met George Baker, Tony WillĂ© (Pussycat) en Jan en Anny (BZN). Daar zal een cameraploeg van Omroep Max bij aanwezig zijn voor the reallifesoap. Het zal me wel een feest worden! 😉 Pien, Ewan en ik zijn klaar voor het avontuur! Luister hier wat we met ons drieĂ«n doen!

Siebelink, Wolf en Stenders!
Tot slot nog ander leuk nieuws! Na ruim 4 jaar ploeteren bij mijn vrienden Fred en Rob heeft ons radioprogramma nu ook mijn naam gekregen! Siebelink, Wolf en Stenders (KX Radio donderdag 14u-16u)! Een entertainment programma waar regelmatig gave artiesten live komen spelen. Afgelopen week ontvingen we niemand minder dan Bertolf! Daarnaast draai ik iedere zaterdag natuurlijk ook nog de muziek waar ik zelf zo van hou in Het Uur Van de Wolf (KXradio 10u-11u)

bertolf
uuur-van-de-wolfl

 

Lees ook  Maxazine CD-recensie 'Nashville'

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.