Queen Experience & Jan en Annie

lana_ricWat een drukke maanden zijn het geweest! Wel echt te gek! De hele maand december heb ik mogen toeren met ‘The Queen Experience’ Theatershow in Den Haag en in het RAI Theater in Amsterdam! Vanaf januari kon ik weer verder met de ‘Together Again’ toer van Jan & Annie (BZN).

Met Jan Keizer, Annie Schilder en de First Showband toer ik de hele wereld over en
natuurlijk door heel Nederland! Jan en Annie zijn in december in Roemenië geweest en dit had zo veel succes, dat wij over een paar weken weer vertrekken naar Roemenië om een aantal concerten te geven. In mei staat Zuid-Afrika op het programma!

Ongelofelijk dat na al die jaren de muziek van BZN nog zo populair is wereldwijd en geloof me de muziek is (net als de muziek van George Baker), mythisch aan het worden! Stadions vol komen ze toegestroomd! Als je er niet bij kunt zijn, geen nood, want Omroep Max maakt aankomende vrijdag een registratie van het theaterconcert in Gouda en dat zal in twee delen worden uitgezonden. Het optreden in Zuid-Afrika wordt ook geregistreerd door Omroep Max. Dan gaan ook George Baker en Toni Wille (Pussycat) mee. Onze eigen real-lifesoap in de bush bush! 😉 Als dat geen dolle pret wordt?!

the_queen_experience_lana_wolf (1)

Lees ook  TV Show 'Omrop Fryslân'

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.