Recensie: The American Country Legends

The American Country Legends

Zaterdagavond 11 februari 2017 ging ik met mijn vrouw naar de country show “The American Country Legends”. Bekende artiesten in de country en Line Dance wereld staan op het podium. Door de bezetting van deze show kijk ik er al weken naar uit. Kenners van de Nederlandse de country scene herkennen de namen van deze grote country artiesten van eigen bodem meteen. Artiesten “The American Country Legends”: André Sommer, Wim van de Vliert, Erik Albers, Lana Wolf, Pam MacBeth, Ad Welten, Johan Jansen en Joost van Es.

Aangekomen in de Rijswijkse schouwburg staat de foyer al vol met mensen die vermoedelijk hetzelfde dachten. Links en rechts zien we bekende line dancers uit de regio en de sfeer zit er al gelijk goed in. Acht uur gaan we  in de zaal in op onze plaatsen zitten, we wachten tot kwart over acht wanneer de show begint. De zaal stroomt langzaam helemaal vol, het is bijna geheel uitverkocht. Het licht dimt en vanachter de gordijnen komt ineens een stortvloed van muziek…. het gordijn gaat open en daar staan “The American Country Legend” artiesten, zij spelen prachtige muziek.

Met veel passie voor de muziek spelen ze de ene country hit na de andere. Lana Wolf en Pam MacBeth presenteren de band aan het publiek en met veel kennis en humor presenteren ze de ene na de andere country hit. Lana en Pam hadden met hun prachtige zang en presentatie het publiek op de hand die allen luidkeels meezongen.

Helaas komt ook aan deze show een einde maar we kunnen terug kijken op een geweldige avond met heerlijke muziek en een goede sfeer!

The american country Legends

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. In The American Country Legends komt een select gezelschap van de beste country zangers en country zangeressen/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat.

De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up-tempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss, maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als On The Road Again niet!

De country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is The American Country Legends een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber.

 

De website van The american country Legends >>>

 

Bron: http://nederlandselinedancebond.nl/the-american-country-legends/

 

Een greep uit de Facebookreacties:

Ineke Huynink-van Der Most Het was geweldig heb er zo van genoten had het niet willen missen. Hoop dat er nog meer volgen. De cd is te gek. Wens je nog veel succes.
Jerry van Roon Vanavond geweest met mijn vriendin en we hebben wederom enorm genoten…op naar de volgende keer… ga zo door!!
Riekie Groenestein-zakee het was een geweldige avond als 80 jarige genoten van alles,had dat even nodig. zelf heb ik in een countrykoor gezongen en ben gek op die muziek. dank voor deze avond.
Femke de Lange Het was een hele gezellige avond, jammer dat er niet meer jongeren in Nederland de country muziek waarderen. Zelf 42. Inderdaad goede fiddler. Succes allemaal. Suzan Peijs Idd denk dat de jongeren in Nederland een ander beeld bij country hebben… deze band is gewoon super en totaal niet saai!
Andries Knol Inderdaad, we hebben genoten na de pauze. Voor de pauze kwamen stemmen niet over de muziek heen en waren ook slecht verstaanbaar. Na de pauze was het goed en ook meteen merkbaar aan sfeer en enthousiasme in de zaal. Geweldige fiddler overigens!
Marcel Roelofs Wat Was het weer een top avond kanjers.hoop dat jullie veilig thuis gekomen zijn.?
Gerda Vd Meer Bedankt voor de mooie avond. Vooral na de pauze was het enorm goed. En ja, de fiddler was geweldig en met zo’n passie deed hij dat. TOP!
Sandra van Krimpen Genoten van een top avond!!! Wat een muzikaliteit staat daar op het podium, hebben echt genoten en zijn er volgend jaar zeker weer bij.
Arie Plugge Een heerlijke avond gehad. In Rijswijk. Vol mooie muziek het hele team was super en een mooie foto na afloop gemaakt met de zangeressen. Ik vond een hoogtepunt het nummer van Garth Brooks. Geweldig gebracht.
Eric Vogels Het was een top avond ik heb weer genoten van jullie mooie muziek volgend jaar komen we weer
Belinda Vogels-Van de Ven Weer een top avond gehad, we zijn der volgend jaar zeker weer bij.
Petra Pedroli Geweldige avond gehad! Tot de vlg keer!
Mike Kockx Jullie waren geweldig !!! Tot de volgende keer !!
Henk Schaafsma Top avond, volgende keer zijn we weer present.
Robert Walsarie Wolff jullie waren einsame spitze….
Marianne Verschoor Het was geweldig.
Suzan Peijs Was weer super! Topartiesten!
Marijke Lalleman-Bekker Wat hebben wij genoten van jullie muziek!

Beppie Boumans zeer de moeite waard.

Lees ook  Recensie: Milky Way Gas Station – Somewhere/Anywhere

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.