NH Radio!

Vanwege drukte met mijn albums en het produceren van en toeren met, The American Country Legends, hing ik 2015 de radio mic aan de wilgen. Maar de behoefte om mijn passie voor muziek breed uit te dragen, werd niet gestild. Geen radiostilte meer! Ik leef mij weer uit.

Begin dit jaar kon ik al aan de slag bij Ice Radio. Zaterdag 10 maart, begin ik bij NH Radio. NH Radio is een van de grootste regionale radiozenders van Nederland en dé grootste van Noord-Holland. Een hele eer dat ik tussen een aantal radio en media helden mijn programma Het Uur van de Wolf mag presenteren.

Het Uur van de Wolf met Lana Wolf

Het Uur van de Wolf op NH Radio

Tijdens het uur op Ice en op NH draai ik, zoals je van mij gewend bent vooral: 70’s, country, west-coast, Americana, singer-songwriter en rock. Overgoten met gezellig en informatief geklets..

Op de zaterdagochtend, tussen 9:00 en 10:00, kun je op Ice Radio luisteren en ’s avonds tussen 20:00 en 21:00 op NH Radio. Beide zenders zijn op internet te beluisteren. NH Radio ook in de ether. Gemist? Geen nood; de uitzendingen gaan niet verloren.
Meer info over wanneer en waar:  www.HetUurvandeWolf.com.

Lees ook  RTV Rijnmond radio promotion

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.