Nashville. Again. Why!?

Dat zal zal ik je vertellen 😉

Over twee weken, stap ik weer in de grote blauwe vogel, richting Nashville. Centraal in deze reis: Ontmoetingen; Interviews; Schrijfsessies; Vitamines voor mijn nieuwe theatershow.  Waar dit beter te doen dan in Tennessee!

Zoals jullie vast weten, sta ik vanaf 2015 met mijn theaterproductie ‘The American Country Legends‘ op de bühne in Nederland en België. Ter promotie en aanvulling van de verschillende seizoenen heb ik in 2014 het album ‘Nashville‘ opgenomen. Voor het laatste seizoen, heb ik samen met muzikanten uit Nashville en Londen het album ‘Fireflies in Nashville‘ geschreven en opgenomen.

Dat is niet geheel onopgemerkt gebleven en verschillende nummers van mijn albums, zijn gedraaid in Tennessee, New York en Californië. Ook heb ik een aantal interviews en optredens mogen doen in de States. In Nederland heeft mijn muziek ook airplay gekregen en kwamen mijn avonturen, naast in een aantal tijdschriften, in het boek ‘Dutch in the USA‘ terecht.

Ik dwaal af ;-).. Nashville..  Ik ben uitgenodigd om weer naar Nashville te komen. Er is interesse voor een nieuwe versie van ‘The American Country Legends’ en ik kan nog wel wat input gebruiken vanuit de bakermat, in Nashville;  Van producers als Larry Rogers (oa. Johnny Cash, Rick Nelson) en Jimmy Exum (Studio 19/ Jaxon Records), bijvoorbeeld:

Opnieuw belooft dit een mooi hoofdstuk te worden van mijn muzikale avonturen in de USA, met nu al een overvolle agenda, vol interviews en schrijfsessies met gerenommeerde Nashville singer-songwriters. Natuurlijk is er nog tijd over, om artiesten, waar ik jullie in mijn radioshow ‘Het Uur van de Wolf‘, over vertel, te ontmoeten en te zien optreden!

Het ticket is geboekt en over twee weken vlieg ik weer naar Nashville! Hopelijk kom ik met mooie dingen terug! Ik houd je op de hoogte.

Voor het laatste seizoen van TACL ‘A Night at the Opry‘, in de eerste helft van 2019, ben je natuurlijk welkom. Bekijk hier de data:

Lees ook  Studio Work

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.