Het uur van de Wolf - Radio dj

Radio DJ

2008 Had ik net mijn eerste album ‘Something About Lana’ opgenomen te New York. Geen geld meer voor promotie, dus hoe nu verder…’Stenders Eetvermaak’ bracht uitkomst. Een vriendin meldde mij aan bij 3FM. Ik moest verschillende opdrachten uitvoeren op de radio. Liedjes zingen, rappen. Dat soort dingen. Deed ik het goed, dan zou Rob Stenders mijn single draaien! Het viel niet mee, maar het lukte. Airplay op nationale radio! Lees hier meer.

We hadden te smaak te pakken en vanaf 1 augustus 2008, was ik vrijdag’s live op KX radio, met Rob Stenders en Fred Sieblink in ‘Siebelink & Stenders’. Niet lang daarna werd dat ‘Siebelink, Wolf & Stenders’. We beleven samen de mooiste avonturen! Een voorbeeld.

3FM
Vanaf 29 juni 2009 kon ik aan de slag bij 3FM. Lees hier meer.

Het Uur van de Wolf
Gekscherend noemde Rob mij Country Wilma. Dit vanwege mijn muzieksmaak dus. Daar wilde ik graag meer van op de radio. Tijd voor een eigen programma! 2011 – 2015, elke zaterdag, DJ Lana Wolf met ‘Het Uur van de Wolf’! Lees hier meer.

Vanwege drukte met mijn albums en het produceren van en toeren met, The American Country Legends, hing ik 2015 de radio mic even aan de wilgen.

2018 – 2020 ging het verder bij NH Radio en Ice Radio en tijdens Gelderland Muziekland bij Omroep Gelderland, was ik in 2019 te beluisteren met De Minuut van de Wolf.

In Het Uur van de Wolf, hoor je vooral mijn selectie van 70’s, Country, Westcoast, Americana, Singer-songwriter en Rock. Overgoten met gezellig en informatief geklets…

HET UUR VAN DE WOLF

…is een uitdrukking, die het moment aangeeft, waarop de nacht in de ochtendschemer overgaat. Het tijdstip waarop de grens tussen waan en werkelijkheid vervaagt en langzaam oplost. Een moment, waarop van alles mogelijk is.

Vanaf 2011 is het een radioprogramma van Lana Wolf, met 70’s, Country, Westcoast, Americana, Singer-songwriter en Rock. Sinds 2015, zijn het ook haar theaterproducties ‘The American Country Legends’, ‘Linda Ronstadt & Friends’ en ‘Meisjes van 60’.

Luister

Het Uur van de Wolf
NH Radio


Het Uur van de Wolf | Radio NH
Frequenties

Luister de songs uit Het Uur van de Wolf op Spotify:
Ice Radio
Het Uur van de Wolf | Ice Radio
Het Uur van de Wolf - Linda Ronstadt & Friends
Voor nieuws, optredens, recensies, foto’s en meer, bezoek mijn blog:

Lana Wolf | Artiest, Singer-songwriter, Producer, Vocal Coach, Radio DJ