COUNTRY MUZIEK

Vandaag ben ik druk geweest met het voorbereiden van ‘The American Country Legends‘. Een geweldige country theatershow, die op vrijdag 18 mei in het Theater Hotel in Roermond draait.

country music trio

country music trio

Dit is voor mij een groot speelparadijs! Al mijn vroegere idolen komen uit de country music, of uit de “West Coast 70’s Cross Over”. Dus om de hele dag weer midden in deze muziek te zitten, roept veel jeugdsentiment op.
Ok, ik geef toe, dat ik wel een beetje een raar kind moet zijn geweest, om naar Linda Ronstadt, The Band, Anne Murray, the Eagles, James Taylor, Kenny Rogers, etc. te hebben geluisterd, maar…….Ik vond Madonna ook best leuk hoor :-). trio linda ronstadt dolly parton

Toen ik als 7 jarig meisje Linda Ronstadt hoorde zingen in haar 80’s toer, wist ik het zeker: Dit wil ik ook! En 24 jaar later gaat het dan gebeuren….Tja… het duurt even, maar dan heb je ook wat 😉
Wat helemaal super gaaf is, is dat ik dit samen met Erwin Nyhoff ga doen, misschien kennen jullie hem van zijn mooie liedjes of misschien van de Prodigal Sons. Deze man verstaat zijn vak als geen ander.

Mochten jullie net zo genieten van deze muziek, roept het veel jeugdsentiment op, of wil je gewoon lekker een avond verrast worden?: Er zijn nog kaarten te koop! Het is een eindje rijden voor de meesten, maar het is de moeite meer dan waard!

Lees ook  Het was een rumoerig jaar…

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.