CLIP OPNAMES EN 3FM

clipopnameWat een enerverende week! Afgelopen maandag heb ik de clip opgenomen voor mijn single ‘Letting Go’. De regisseur, camera- en lichtmannen waren volop in de weer, om de set zo mooi mogelijk uit te lichten en mooie plaatjes te creëren.

Raar hoor, zoveel mensen hard aan het werk om iets te maken wat allemaal om mij draait. Tot voor kort was ik nog een echte ’teamplayer’ en nu het ineens allemaal om mij draait, is het af en toe nog wel een beetje onwennig en krijg ik zo nu en dan een aanval van verlegenheid (waar ik normaal toch echt geen last van heb…). Toch wel gaaf. Na een dag van zo’n 13 uur schieten staat het erop! Bij het terugzien van een aantal beelden en fragmenten, ben ik ervan overtuigd dat het een prachtige clip wordt

En dan volgende week!!! Als Nederland aankomende week wint, reis ik zondag af naar Wenen, om daar de hele week in het 3FM programma ‘ Stenders Eetvermaak’ van Rob Stenders, te gast te zijn. Ik word daar onderworpen aan een aantal pittige, hilarische of misschien wel belachelijke opdrachten. Aangezien ik altijd wel in ben voor wat ‘actie in de tent’ en er van overtuigd ben, dat je jezelf ook niet altijd te serieus moet nemen, wordt het volgens mij heel erg lachen en grappig! Als ik alle opdrachten voltooid heb aan het eind van de week, wordt mijn plaat vrijdag helemaal gedraaid. Mocht het Nederlands Elftal (wat natuurlijk niet gebeurt) verliezen van Rusland, wordt het programma in Nederland opgenomen.

X Lana

 

Lees ook  AMPHITEATER XANTEN

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.