VIVA LA MAMA BAKFIETSRACE!

Freakn8!
Vrijdagnacht heb ik samen met mijn twee gitaristen Jay-P Beijersbergen en Rob Vermeulen bij Ekdom in de Nacht unplugged opgetreden.

We hebben drie nummers van mijn album Something About Lana gespeeld, dat vanaf 17 september in de winkels ligt. Hier Shelter. De andere opnames staan hier: YouTube Lana Wolf.

shoot1

Vandaag was het weer tijd voor een fotoshoot bij Fotomel.
Deze foto komt van mijn Iphone..

Zondag heb ik meegefietst voor de Orange Babies voor de Viva Orange Babies Bakfiets Race:
Het Amsterdamse Vondelpark werd opgeschud door een roedel bakfietsende moeders die de strijd met elkaar aanbonden in de Viva Mama Bakfietsrace. De opbrengst komt volledig ten goede aan Orange Babies, een organistatie die zich inzet voor (zwangere) vrouwen met hiv en hun baby’s.

Behalve dat het hilarisch event was, was het fantastisch om mee te mogen doen voor dit mooie doel!  Leuke bijkomstigheid was, dat ik in mijn groep als the winner over de finish kwam…, al was het dan met ietwat knikkende knieën, omdat ik natuurlijk weer veel te hard had gefietst ;).

Hier het team waartegen ik moest racen, vlnr: Rene van Vervoorn, Lana Wolf, Fabien de Vries, Dewi en Annemieke Schollaardt:

 

viva2

Lees ook  THE AMERICAN COUNTRY LEGENDS SHOW

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.