Nieuwe single release Lana Wolf

Nieuwe single release Lana Wolf

WEZEP – Na een indrukwekkende start van de countrymuziek theatershow ‘The American Country Legends’ in het RAI Theater (Amsterdam) en World Forum Theater (Den Haag), komt Lana Wolf uit met haar tweede single van het album ‘Nashville’.

In 2007 was de try-out van de ‘The American Country Legends’ al in het theater van Roermond te zien, maar landelijk was er nog niet genoeg draagkracht. Nu, onder andere gesteund door Ilse de Lange en Waylon, is die draagkracht er wel. Samen met de top van de Nederlandse countrymuziek (oa. Wim van de Vliert, Johan Jansen, Joost van Es), bestormt Lana dit jaar de theaters.

Vorig jaar begon het country avontuur in Nashville. Lana nam een album op met haar favoriete West-Coast en countrymuziek met de Amerikaanse producer John Heinrich en een selectie top-muzikanten uit Nashville. Het album werd puur en in één take opgenomen. Thuiskomen, was dat voor Lana Wolf. Sinds haar prille jeugd wordt zij gegrepen door de legendarische klassiekers op haar album. Lana woonde op haar 17de in Arizona en vertolkte de nummers in de saloon ‘Bobby Joe’s Irish Pub’, vlak bij Tombstone.

Haar eerste album ‘Something About Lana’, opgenomen in New York, was voor Lana een debuut op meerdere vlakken en ze heeft er veel van geleerd. Dit zie en hoor je terug in het album ‘Nashville’. Het is uitgebracht op vinyl, cd en te downloaden en is landelijk verkrijgbaar. Ook via haar eigen webshop (http://music.lanawolf.nl). Lana Wolf doet namelijk het meeste zelf.

De eerste single van ‘Nashville’ is ‘Willin” en werd veel landelijk gedraaid maar ook in Zuid-Afrika, Roemenië en Engeland. De tweede single is ‘Good Hearted Woman’ en is geschreven door Willie Nelson en Waylon Jennings. Dit prachtige onvervalste country nummer, gaat over een vrouw met het hart op de goede plek, die nog altijd verliefd is op haar losbandige man. Vast voor een aantal vrouwen een herkenbare situatie, waaraan zij hun man, komende Valentijn aan kunnen herinneren, met Lana Wolf op de achtergond!

 

bron: http://www.locourant.nl/nieuws/algemeen/3804-nieuwe-single-release-lana-wolf

 

Lees ook  Vocal Recordings!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.