Martiniplaza , Koninklijke Luchtmacht Orkest

De afgelopen weken en maanden waren heftig. Gisteravond nog stonden we in een Bomvol Martiniplaza in Groningen, op ‘Dagblad van het Noorden Live’ (soort ‘Vrienden van Amstel Live’)! Helaas heb ik mijn solo’s niet kunnen doen door een zware verkoudheid op de stem, maar heb me daarentegen kostelijk vermaakt in de backings.

Andere artiesten gisteravond waren: Xander de Buisonjé, Ali B, Bert Heerink, Erik Mesie, Peter Groot Kormelink, Petra Berger, Margriet Eshuijs, Vrouw Holland, Daniél Boissevain, Ramses Shaffy’.

En dan de repetities van het Luchtmacht Orkest!! Inmiddels zijn we al weer twee weken iedere dag aan het zwoegen op nootjes 😉 Ook wordt er heel wat afgelachen, na twee weken beginnen alle karakters boven te komen en is het af en toe moeilijk om het droog te houden! De bezielende leiding valt onze vocal coach Laura Vlasblom ten deel! Door haar worden we klaar gestoomd voor een wervelende show.

Hier nog het antwoord op de veel gestelde vraag: “Hoe is het nu met je album?”; Er moet nog het een en ander gemixed worden, maar eind 2009 moet ‘Something about Lana’ echt helemaal af zijn. Dus nog even geduld! Intussen kun je natuurlijk altijd even naar een van de shows van ‘Rockopera in Concert’ komen 😉

Lees ook  FACECULTURE INTERVIEW

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.