Lana Wolf heeft ‘bulk aan talent’ zegt Frits Spits.

Lana Wolf heeft ‘bulk aan talent’ zegt Frits Spits.

In zijn zaterdagmiddag radioprogramma “De strepen van Spits” heeft radiomaker Frits Spits een track uit het nieuwe album van Lana Wolf laten horen. In een vooraankondiging noemde de radiomeester de in Wezep wonende Lana al een zangeres met een ‘bulk aan talent’.

Aan het einde van zijn radioprogramma, zo rond 15.50 uur draaide Frits het nummer ‘Standing on the top of the world’ van het album ‘Something about Lana’. Frits presenteerde het album als ‘dapper debuut’ van Lana. Hij noemde haar ‘nieuw talent’, ‘een doorzetter’ die als motto heeft ‘Neem geen genoegen met minder’ en ‘Vertrouw erop’. Ook vond Frits Spits dat de passie doorklonk in haar lied.

Oldebroek.net vroeg Lana om een reactie. Lana was op dat moment in haar auto onderweg, maar vertelde: “Het is voor mij heel bijzonder dat een icoon als Frits Spits naar mijn album heeft willen luisteren. Maar nog meer dat hij een track heeft gedraaid in zijn programma. Ik weet dat Frits alleen platen bespreekt die hij echt goed vindt. Daarvoor heeft hij mijn hele album beluisterd. Hij heeft gezegd dat het een fantastisch album is en dat mijn volgende nog wel beter zal worden. Ik zie dat als een groot compliment. Ja.., we hebben er met een heleboel mensen hard aan gewerkt. Ik ben er reuze blij mee. Voor een volgend album is het weliswaar nog vroeg, want dit album komt eerdaags uit.”

bron: http://oldebroek.net/oldebroek/phpBB2/viewtopic.php?f=13&t=8718&view=previous

Lees ook  Theatre show with BZN

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.