Lana Wolf en The American Country Legends

Mischa Muijlaert    2 juni 2017

In het bijna (!) uitverkochte Theater Amphion in Doetinchem. Country muziek is een zwaar ondergewaardeerd muziek genre dat veel mensen saai en stoffig vinden! Maar dat is country allang niet meer! (Als dat het ooit al was!) The American Country Legends met oprichster Lana Wolf (Zang & Gitaar) zijn daar het levende bewijs van en swingen dan ook de pan uit! De band is heerlijk om naar te kijken en te luisteren: Pam MacBeth (Zang & Gitaar), Ad Welten (Bas & Zang) , Johan Jansen (Pedal-steelguitar), Wim van de Vliert (Gitaar & Zang), Joost van Es (Viool & Zang), Erik Albers (Drums) en Andre Sommer (Toetsen & Zang).

Twee jaar geleden begonnen ze voorzichtig met touren langs de Nederlandse theaters. Met country muziek het theater in… zou dat goed gaan? En jawel het werd een succes! Liefhebbers genoeg in Nederland en de zalen liepen vol! Ze doen dan ook wat ze het liefste doen: spelen en zingen van muziek waarin hun hart ligt! En dat stralen ze uit! Grote hits en minder grote hits worden er gebracht. Wat een fijne avond! Het is zingen en swingen en de avond gaat dan ook veel te snel voorbij….

Vanavond spelen ze de laatste van deze tour-reeks. Maar komen ze terug! Vanaf oktober gaan The American Country Legends weer het land in met een nieuwe show: ‘A Night at the Opry’. Het wordt minstens zo spectaculair als hun eerste show! Kijk voor meer informatie en de speellijst https://lanawolf.nl/tacl/ en hun facebookpagina: https://www.facebook.com/TheAmericanCountryLegends/

 

Lees ook  Koning en koningin krijgen fotoboek 'Groeten uit Zwolle'

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.